De opvang in de Polstraat

 

Wanneer u graag meer wilt weten over hoe er zoal achter de deuren van de verschillende opvanghuizen wordt gewerkt, verwijzen wij u naar de websites van de instellingen IRIS(www.iriszorg.nl) en TACTUS(www.Tactus.nl ). Daar kunt u lezen over de doelstellingen van de instellingen en welke groepen cliŽnten daar opvang krijgen.

 

De Belangenvereniging draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de wijze waarop de opvang binnen de opvanghuizen plaatsvindt. Wel trekt de vereniging aan de bel wanneer er op een of andere wijze, als gevolg van de opvang, overlast in de omgeving van de Polstraat wordt ervaren.

Aan de buurtbewoners, de leden van de vereniging, maar ook passanten wordt gevraagd, in geval van overlast, hiervoor het klachtennummer

06 46728657 te bellen.

 

Het bestuur van de vereniging adviseert dat ook echt te doen omdat zo tijdens het overleg met de uitvoerende instellingen, de politie en de gemeente over concrete feiten kan worden gesproken.

 

Natuurlijk kunt u als lid of direct betrokkene ook uw verhaal of suggesties naar het e-mailadres van de vereniging zenden. Wanneer u uw telefoonnummer vermeldt, kunnen wij , indien van belang, u daarover raadplegen.††††

††